Despre Noi

Arena Properties

            Reprezinta in exclusivitate dezvoltatori imobiliari a caror proiecte sunt pozitionate in zona de centru – nord a Bucurestiului inclusiv in arealul limitrof, Pipera / Tunari / Otopeni / Corbeanca , etc. Compania garanteaza atat pentru situatia juridica a proprietatiilor cat si pentru corectitudinea informatiilor referitoare la stadiul proiectelor , termenele de finalizare , materiale folosite , cartea constructiei si orice alte informatii referitoare la proprietatea vizata .

            Arena Properties acorda asistenta clientiilor sai pe intrega perioada de la incheierea contractului de rezervare pana la intocmirea procesului verbal de predare primire a imobilului , cu comision 0 % pentru achizitionarea proprietatiilor reprezentate in exclusivitate de companie .

            Deasemenea oferim consultanta pentru amenajari interioare , mobilari , design sau lucrari suplimentare . Pentru acoperirea necesitatiilor de finantare un consilier financiar va lucra cu titlu gratuit pentru dumneavoastra asigurandu-se ca veti obtine conditiile optime de la institutiile la care aplicati . 

          Arena Properties acorda cconsultanta de specialitate si sprijin pentru achizitionarea unor proprietati indiferent de tipul acestora (comerciale, industriale sau rezidentiale) atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Identificam proprietatea care sa raspunda tuturor cerintelor dumneavoastra din punct de vedere financiar, pozitionare si facilitati, cerinte stabilite in prealabil si considerate ca fiind rezonabile in raport cu piata intr-un interval de timp determinat.

Cere oferta personalizata